PEMDAS

PEMDAS voor Mac

Zakrekenmachine op je Dashboard

PEMDAS is een gratis wetenschappelijk rekenmachientje voor je Mac. Vergeleken met de standaard Dashboard calculator kan deze widget veel meer van de belangrijke wiskundige berekeningen aan.PEMDAS ziet er een beetje uit als een Casio rekenmachine... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Duidelijk scherm en indeling
  • Slaat variabelen op
  • Verscheidene getalsrepresentaties

TEGEN

  • Knoppen niet goed gescheiden
  • Spatie tikken niet mogelijk

Uitmuntend
8

PEMDAS is een gratis wetenschappelijk rekenmachientje voor je Mac. Vergeleken met de standaard Dashboard calculator kan deze widget veel meer van de belangrijke wiskundige berekeningen aan.

PEMDAS ziet er een beetje uit als een Casio rekenmachine, old-school dus. Met kleurcodes zijn de knoppen duidelijk ingedeeld in verschillende groepen, zoals getallen, operatoren en logaritmische functies. Ook zijn er meerdere beschikbare weergaven voor getallen achter de komma, net als op goede echte rekenmachientjes.

Met PEMDAS sla je bovendien antwoorden op als variabelen. Om dit te doen, begin je een berekening gewoon met de gewenste naam van de variabele, en een "="-teken. Door deze eigenschap is het programma uitermate geschikt voor lichte berekeningen. Hiervoor hoef je zware wiskundeprogramma's als MatLab of Mathematica dan niet op te starten, mocht je ze überhaupt hebben. Een mindere kant aan PEMDAS is dat er geen duidelijke scheiding is tussen knoppen. Daarnaast is het niet mogelijk om spaties te typen in berekeningen.

Met deze soepele widget beschik je over een calculator die wat meer kan dan alleen maar getallen optellen en aftrekken. PEMDAS werkt net als een goed zakrekenmachientje en is gewoon ontzettend handig voor standaard wiskundige berekeningen.

Meeste downloads Wetenschap voor mac

PEMDAS

Download

PEMDAS 1.2

Beoordelingen about PEMDAS

Promotie×